Σπανούλης : Ο Βασίλης Σπανούλης εξηγεί γιατί έφυγε από τον ΠΑΟ για τον ... : Και, εξίσου προφανώς, ο βασίλης σπανούλης ήξερε πάρα πολύ καλά το μυστικό του να κερδίζεις.

Σπανούλης : Ο Βασίλης Σπανούλης εξηγεί γιατί έφυγε από τον ΠΑΟ για τον ... : Και, εξίσου προφανώς, ο βασίλης σπανούλης ήξερε πάρα πολύ καλά το μυστικό του να κερδίζεις.. Μεταξύ άλλων ο σπανούλης κατέκτησε τρεις φορές (2009,2012,2013) την ευρωλίγκα (δύο φορές με τον ολυμπιακό, μια με τον παναθηναϊκό), έχοντας αναδειχθεί μια φορά mvp της διοργάνωσης (2013). Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Το σώμα του αντιδρούσε διαφορετικά Το απόγευμα του σαββάτου, ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωστο Ο σπανούλης αποκλειστικά στο sport 24 για την εθνική:

Όταν ο σπανούλης έκρινε τους τελικούς του 2016 (vids) η απίστευτη ατάκα του δημήτρη διαμαντίδη για τον βασίλη σπανούλη, όταν ο kill bill έδωσε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Τα επιτεύγματα μίας σπουδαίας καριέρας. Ο σπανούλης είναι παντρεμένος με την ολυμπία χοψονίδου από τις 24 ιουνίου 2011 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο. Τι τον οδήγησε να ανακοινώσει την απόσυρσή του;

Σπανούλης: "Τιμητικό να μιλάει έτσι ο Διαμαντίδης για μένα ...
Σπανούλης: "Τιμητικό να μιλάει έτσι ο Διαμαντίδης για μένα ... from olaprasina1908.gr
Η καε ολυμπιακός έκανε retweet τα συγχαρητήρια και την ευχή της καε παναθηναϊκός στον βασίλη σπανούλη. Και, εξίσου προφανώς, ο βασίλης σπανούλης ήξερε πάρα πολύ καλά το μυστικό του να κερδίζεις. Συνολικά, κατά τη διάρκεια των 9,5 χρόνων του στον πειραιά, ο αρχηγός του πανηγύρισε τίτλους δύο φορές στη euroleague, τρεις φορές στην α1 ανδρών. Ο βασίλης σπανούλης επιστρέφει στην εθνική και διορθώνει ένα λάθος που έκανε το 2015. Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Όταν το μπάτζετ της ομάδας περικόπηκε στο ένα τρίτο, οι ιδιοκτήτες απειλούσαν με αποχώρηση και το μέλλον έμοιαζε δυσοίωνο. «σκούπα» έπειτα από δύο παρατάσεις.

Συνολικά, κατά τη διάρκεια των 9,5 χρόνων του στον πειραιά, ο αρχηγός του πανηγύρισε τίτλους δύο φορές στη euroleague, τρεις φορές στην α1 ανδρών.

Όταν το μπάτζετ της ομάδας περικόπηκε στο ένα τρίτο, οι ιδιοκτήτες απειλούσαν με αποχώρηση και το μέλλον έμοιαζε δυσοίωνο. Το συγκινητικό «αντίο» του γιώργου πρίντεζη «να είσαι πάντα ευλογημένος, όπως εμείς τόσα χρόνια δίπλα σου» Τι τον οδήγησε να ανακοινώσει την απόσυρσή του; Στις 2 ιανουαρίου 2020 ο βασίλης σπανούλης πέτυχε το τρίποντο με το οποίο ξεπέρασε τον ναβάρο και έγινε πρώτος σκόρερ στην ιστορία της ευρωλίγκας. Μεταξύ άλλων ο σπανούλης κατέκτησε τρεις φορές (2009,2012,2013) την ευρωλίγκα (δύο φορές με τον ολυμπιακό, μια με τον παναθηναϊκό), έχοντας αναδειχθεί μια φορά mvp της διοργάνωσης (2013). Η καε ολυμπιακός έκανε retweet τα συγχαρητήρια και την ευχή της καε παναθηναϊκός στον βασίλη σπανούλη. Kάποιες βραδιές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι φίλοι και οι «εχθροί» του (vids) 26.06.2021 19:39. Ο βασίλης σπανούλης με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ολυμπιακό. Ο βασίλης σπανούλης αφήνει ξωπίσω του μία τεράστια καριέρα. Αν όμως ο σπανούλης προτιμούσε την ασφάλεια, τη σιγουριά και την ηρεμία που (θα) απολάμβανε στον παναθηναϊκό, η ιστορία του ελληνικού και κυρίως του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είχε γραφτεί. Προφανώς ο γιάννης εφάρμοσε πιστά ό,τι κι αν του είπε ο σπανούλης. Το τέλος της μεγάλης καριέρας του, κατά τη διάρκεια της οποίας κατέκτησε τίτλους με συλλόγους και εθνική ομάδα «σκούπα» έπειτα από δύο παρατάσεις.

Ο σπανούλης αποκλειστικά στο sport 24 για την εθνική: Το σώμα του αντιδρούσε διαφορετικά Προφανώς ο γιάννης εφάρμοσε πιστά ό,τι κι αν του είπε ο σπανούλης. Συνολικά, κατά τη διάρκεια των 9,5 χρόνων του στον πειραιά, ο αρχηγός του πανηγύρισε τίτλους δύο φορές στη euroleague, τρεις φορές στην α1 ανδρών. Ο σπανούλης μεγαλούργησε, ακριβώς, όταν όλα έδειχναν να στραβώνουν!

Σπανούλης: Ο Ολλανδός χειρουργός και η… Πρωταπριλιά ...
Σπανούλης: Ο Ολλανδός χειρουργός και η… Πρωταπριλιά ... from www.tovima.gr
Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Η καε ολυμπιακός έκανε retweet τα συγχαρητήρια και την ευχή της καε παναθηναϊκός στον βασίλη σπανούλη. Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της πειραϊκής ομάδας σε μήνυμα που. Μεταξύ άλλων ο σπανούλης κατέκτησε τρεις φορές (2009,2012,2013) την ευρωλίγκα (δύο φορές με τον ολυμπιακό, μια με τον παναθηναϊκό), έχοντας αναδειχθεί μια φορά mvp της διοργάνωσης (2013). Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Συνολικά, κατά τη διάρκεια των 9,5 χρόνων του στον πειραιά, ο αρχηγός του πανηγύρισε τίτλους δύο φορές στη euroleague, τρεις φορές στην α1 ανδρών. Συνολικά, κατά τη διάρκεια των 9,5 χρόνων του στον πειραιά, ο αρχηγός του πανηγύρισε τίτλους δύο φορές στη euroleague, τρεις φορές στην α1 ανδρών.

Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς.

Ο σπανούλης μεγαλούργησε, ακριβώς, όταν όλα έδειχναν να στραβώνουν! Και, εξίσου προφανώς, ο βασίλης σπανούλης ήξερε πάρα πολύ καλά το μυστικό του να κερδίζεις. Συνολικά, κατά τη διάρκεια των 9,5 χρόνων του στον πειραιά, ο αρχηγός του πανηγύρισε τίτλους δύο φορές στη euroleague, τρεις φορές στην α1 ανδρών. O βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της πειραϊκής ομάδας σε μήνυμα που. Και όταν διαπίστωνε ότι ο τόπος δεν τον χωρούσε. Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Ο σπανούλης θεωρείται πλέον θρύλος στον ολυμπιακό. Ο σπανούλης αποκλειστικά στο sport 24 για την εθνική: Όταν ο σπανούλης έκρινε τους τελικούς του 2016 (vids) η απίστευτη ατάκα του δημήτρη διαμαντίδη για τον βασίλη σπανούλη, όταν ο kill bill έδωσε το πρωτάθλημα στον ολυμπιακό μέσα στο οακα. Συνολικά, κατά τη διάρκεια των 9,5 χρόνων του στον πειραιά, ο αρχηγός του πανηγύρισε τίτλους δύο φορές στη euroleague, τρεις φορές στην α1 ανδρών. Ο βασίλης σπανούλης με ανάρτησή του στα social media ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ολυμπιακό.

Προφανώς ο γιάννης εφάρμοσε πιστά ό,τι κι αν του είπε ο σπανούλης. Ο επί σειρά ετών αρχηγός της πειραϊκής ομάδας σε μήνυμα που. Το συγκινητικό «αντίο» του γιώργου πρίντεζη «να είσαι πάντα ευλογημένος, όπως εμείς τόσα χρόνια δίπλα σου» Ο σπανούλης αποκλειστικά στο sport 24 για την εθνική: Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγαλειώδη μπασκετική καριέρα του.

Έγραψε ιστορία ο Σπανούλης - ΤΑ ΝΕΑ
Έγραψε ιστορία ο Σπανούλης - ΤΑ ΝΕΑ from www.tanea.gr
Ο βασίλης σπανούλης επιστρέφει στην εθνική και διορθώνει ένα λάθος που έκανε το 2015. Το συγκινητικό «αντίο» του γιώργου πρίντεζη «να είσαι πάντα ευλογημένος, όπως εμείς τόσα χρόνια δίπλα σου» O σπουδαίος βασίλης σπανούλης αποχώρησε από την ενεργό δράση έπειτα από μια τρομερή καριέρα στα παρκέ της ελλάδας και της ευρώπης, προλαβαίνοντας να αφήσει αναλλοίωτο το στίγμα του ως ένας από τους κορυφαίους. Ο σπουδαιότερος αρχηγός στην ιστορία του ολυμπιακού το σάββατο ενημέρωσε τους παναγιώτη και γιώργο αγγελόπουλο για την απόφασή του και ακολούθως σόκαρε. Ο σπανούλης είναι παντρεμένος με την ολυμπία χοψονίδου από τις 24 ιουνίου 2011 παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο, ενώ ήδη από το 2009 ήταν παντρεμένοι με πολιτικό γάμο. Εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του ρικ πιτίνο με τον βασίλη σπανούλη που παραμένει πιστός στην. Αν όμως ο σπανούλης προτιμούσε την ασφάλεια, τη σιγουριά και την ηρεμία που (θα) απολάμβανε στον παναθηναϊκό, η ιστορία του ελληνικού και κυρίως του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είχε γραφτεί. Ο σπανούλης μεγαλούργησε, ακριβώς, όταν όλα έδειχναν να στραβώνουν!

Το απόγευμα του σαββάτου, ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωστο

Το σώμα του αντιδρούσε διαφορετικά O βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του. Ο σπουδαιότερος αρχηγός στην ιστορία του ολυμπιακού το σάββατο ενημέρωσε τους παναγιώτη και γιώργο αγγελόπουλο για την απόφασή του και ακολούθως σόκαρε. Ο σπανούλης αποκλειστικά στο sport 24 για την εθνική: Προφανώς ο γιάννης εφάρμοσε πιστά ό,τι κι αν του είπε ο σπανούλης. Ο σπανούλης μεγαλούργησε, ακριβώς, όταν όλα έδειχναν να στραβώνουν! Εντός των ημερών θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του ρικ πιτίνο με τον βασίλη σπανούλη που παραμένει πιστός στην. Ο βασίλης σπανούλης (λάρισα, γεννήθηκε 7 αυγούστου 1982) είναι έλληνας διεθνής καλαθοσφαιριστής που αγωνίζεται από το καλοκαίρι του 2010, στη basket league σκρατσ και την ευρωλίγκα, για την ομάδα του ολυμπιακού πειραιώς. Αν όμως ο σπανούλης προτιμούσε την ασφάλεια, τη σιγουριά και την ηρεμία που (θα) απολάμβανε στον παναθηναϊκό, η ιστορία του ελληνικού και κυρίως του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα είχε γραφτεί. Kάποιες βραδιές που δεν θα ξεχάσουν ποτέ οι φίλοι και οι «εχθροί» του (vids) 26.06.2021 19:39. Το απόγευμα του σαββάτου, ο αρχηγός του ολυμπιακού γνωστο Ο βασίλης σπανούλης αποφάσισε να βάλει τέλος στη μεγαλειώδη μπασκετική καριέρα του. Ο βασίλης σπανούλης αφήνει ξωπίσω του μία τεράστια καριέρα.